Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i bardzo smaczna pasta śniadaniowa z jajek, ogórka kiszonego, sera żółtego i szczypiorku. Wystarczy połączyć składniki, lekko przyprawić i gotowe.
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 81
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 158
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 63
Słodki melon oraz słona szynka parmeńska to ciekawe połączenie, które genialn...
Odsłon: 67
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 81
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 158
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 63
Słodki melon oraz słona szynka parmeńska to ciekawe połączenie, które genialn...
Odsłon: 67
Składniki
Jajka gotujemy na twardo (8 minut od zagotowania), studzimy, obieramy i trzemy na tarce o grubych oczkach. Przekładamy do miski. Tak samo trzemy na tarce ogórki kiszone i żółty ser. Dokładamy do jajek. Ogórki przed dodaniem do pasty odciskamy z nadmiaru wody. Kroimy drobno szczypiorek, dorzucamy do pozostałych składników. Łączymy całość z majonezem, śmietaną oraz przyprawami.
Błyskawiczna sałatka jajeczna gotowa!