Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna pasta na kanapkę, idealna na Wielkanoc i nie tylko.
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4796
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 940
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 225
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4796
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 940
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 225
Składniki
Jaja gotujemy na twardo, ugotowane miażdżymy widelcem. Kroimy na małe kawałki ogórki, grzyby, cebulę i łączymy z jajkami. Dodajemy majonez, łyżkę musztardy, posiekany koper i szczypiorek. Przyprawiamy solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Można użyć także octu.