Pasta jajeczna z makrelą

Pasta jajeczna z makrelą
> 3-4 os.
> 30 min
łatwe
tanie
Bardzo lubię pasty jajeczne, do tego świeże pieczywo i nie trzeba mi nic więcej :)

Składniki

  • 4 jajka
  • 1 puszka makreli w oleju
  • 1/2 cebuli
  • 1 pełna łyżka majonezu
  • 1/2 łyżeczki musztardy
  • sól, pieprz

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo, obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach.
    Cebulę pokroić w drobną kosteczkę, dodać do jajek. Następnie dodać makrelę i rozgnieść widelcem. Na koniec dodać majonez, musztardę i przyprawy.
    Wszystko razem wymieszać. Wstawić do lodówki na około godzinę.

Komentarze do przepisu (2)

pelen_brzuszek 22 marca 2019
muszę kiedyś zrobić :)
Maudie 22 marca 2019
Pycha:)
Składniki
  • 4 jajka
  • 1 puszka makreli w oleju
  • 1/2 cebuli
  • 1 pełna łyżka majonezu
  • 1/2 łyżeczki musztardy
  • sól, pieprz
Składniki