Pasta jajeczna z chrupiącą rzodkiewką

Pasta jajeczna z chrupiącą rzodkiewką
> 3-4 os.
> 30 min
łatwe
tanie
avatar Autor: catha
Szybka pasta jajeczna z chrupiącą, ostrą rzodkiewką. Idealna na śniadanie:)

Składniki

  • 4 jajka
  • pęczek rzodkiewek
  • garść posiekanego koperku
  • 2 łyżki majonezu
  • sól, pieprz cytrynowy
  • szczypta suszonej pietruszki

Przygotowanie

  1. Ugotowane na twardo jajka ugnieść widelcem. Rzodkiewkę drobno pokroić, koperek posiekać. Połączyć z majonezem, oprószyć solą i pieprzem cytrynowym. Można posypać suszoną pietruszką albo resztą koperku. Schłodzić. Pasta jest naprawdę smaczna.

Komentarze do przepisu (1)

Maudie 22 maja
Pyszna pasta:)
Składniki
  • 4 jajka
  • pęczek rzodkiewek
  • garść posiekanego koperku
  • 2 łyżki majonezu
  • sól, pieprz cytrynowy
  • szczypta suszonej pietruszki
Składniki