Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest jedna z lepszych past, które zrobiłam. Domownicy to potwierdzili. Chyba sukces tkwi w przesmażonym na masełku selerze naciowym, który nabrał nowego, lepszego smaku.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 153
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 65
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1093
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 153
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 65
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1093
Składniki
Jajka ugotowane na twardo obrać ze skorupek i zetrzeć na tarce. Seler naciowy pokroić w drobną kostkę i przesmażyć na masełku. Wystudzić. Pomidory suszone pokroić w drobną kostkę. Szalotkę też pokroić w drobną kostkę. Szczypior i natkę pietruszki drobno pokroić. Wszystkie składniki przełożyć do salaterki i dodać pieprz młotkowany, majonez i sól do smaku. Dokładnie wymieszać. Zajadać z dobrym pieczywem. Smacznego