Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pasta jajeczna po 10. miesiącu życia"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 211
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 211
Składniki
Jajko umyj w gorącej wodzie, a potem ugotuj na twardo. Gdy ostygnie, dokładnie obierz je ze skorupki, a następnie pokrój w drobną kosteczkę.
Do posiekanego jajka dodaj jogurt i widelcem dokładnie wymieszaj oba .
Szczypiorek starannie opłucz pod bieżącą wodą. Osusz go, drobno posiekaj i dodaj szczyptę do powstałej pasty jajecznej.Źródło: Mam dziecko