Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inspirowana przepisem Magdy Gessler
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 501
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 43
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 501
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 43
Składniki
Ugotowałam jaja, miałam wiejskie, i dlatego są takie żółte. Jaja gotowałam 8 minut od zagotowania, wtedy żółtka nie maja niebieskiej otoczki.
Jaja zmalaksowałam, ale można je też rozgnieść widelcem. Dodałam pozostałe składniki i posiekana zieleninę.
Smacznego :)