Pasta jajeczna

Pasta jajeczna
> 1-2 os.
> 15 min
średnie
przystępne
avatar Autor: Halszczak
Szybkie "smarowidełko" do kanapek

Składniki

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać i rozgnieść widelcem. Dodać masło, musztardę i przyprawy dobrze wymieszać, dodać szczypiorek (lub dymkę) delikatnie wymieszać.

Komentarze do przepisu (4)

irma 06 lipca 2011
Ja kładę jeszcze pomidorka. Pychotka.
nowalijka 11 lipca 2011
pychotka ja tylko bez musztardy i masła ale z majonezem i jajka tre na tarce grubej
ambiwalentna 03 maja 2012
Zawsze kupowałam w sklepie, bo te co sama robiłam były niejadalne, ale dziś ugotowałam wdł. powyższego... Czytaj całość »
Zawsze kupowałam w sklepie, bo te co sama robiłam były niejadalne, ale dziś ugotowałam wdł. powyższego przepisu i synowie stwierdzili, że nie umywają się do tych gotowych, także dziękuję i od dziś będziemy jadali tylko domowe kopytka:)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki