Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PASTA JAJECZNA – NAJLEPSZY PRZEPIS – na śniadanie, na kolacje do kanapek, przepyszna pasta!
tarka
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 20
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 206
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 182
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 20
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 206
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 182
Składniki
Jajka włożyłam do garnka z zimną wodą. Wstawiłam na palnik i gotowałam ok. 6 min. od momentu zagotowania wody. Następnie jajka wystudziłam, obrałam ze skorupek i pokroiłam w kosteczkę. Ser żółty drobno pokroiłam. Ogórka kiszonego pokroiłam również w kosteczkę. Ser i ogórka dodałam do jajek. Następnie dodałam majonez, jogurt, musztardę, doprawiłam solą i pieprzem do smaku. Wszystko razem wymieszałam Pastę nakładałam na świeże bułeczki i dekorowałam koprem. Jeśli lubicie to posiekany koperek również można dodać do pasty. Opcjonalnym dodatkiem będzie także posiekany szczypiorek lub cebulka.