Pasta jajeczna

Pasta jajeczna
> 5-6 os.
> 30 min
łatwe
tanie
Pasta jajeczna z czerwoną cebulą i natką pietruszki.

Składniki

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo, schłodzić, obrać i zetrzeć na tarce o małych oczkach.

  2. Cebulę obrać i drobno posiekać.

  3. Natkę umyć, osuszyć i posiekać.

  4. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.

  5. Przed podaniem pastę warto wstawić do lodówki na około godzinę, aby smaki nieco się przegryzły.

Komentarze do przepisu (4)

Maudie 04 lutego
Pyszny dodatek do chlebka :)
ekspresjawkuchni 04 lutego
Jeden z najlepszych, dziękuję.
Docherro 04 lutego
Uwielbiam,pycha:)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki