Pasta jajeczna

Pasta jajeczna
> 1-2 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: smaker
Pasta jajeczna - jadł ją każdy. Co zrobić, by była delikatna, kremowa i nie sucha? Oto najlepszy sposób na pastę z jajek - już nigdy nie zrobicie jej inaczej!

Składniki

  • 2 jajka
  • 1 łyżka majonezu
  • pół czerwonej cebuli
  • 1 łyżeczka musztardy
  • 1 łyżka szczypiorku

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy na twardo, studzimy. Cebulę kroimy w drobną kostkę, szczypiorek siekamy.

  2. Przestudzone jajka rozdrabniamy widelcem, dodajemy cebulę, majonez, musztardę i szczypiorek, delikatnie mieszamy aby wszystkie składniki się połączyły.

  3. Podajemy z pieczywem.

http://www.interia.tv/embed-video?id=2173193

Komentarze do przepisu (2)

bellamozzarella 01 lutego 2017
Mniammmm.....;-)
GREGORHSPEED 02 lutego 2017
Super śniadanie <3
Składniki
  • 2 jajka
  • 1 łyżka majonezu
  • pół czerwonej cebuli
  • 1 łyżeczka musztardy
  • 1 łyżka szczypiorku
Składniki