Pasta jajeczna

Pasta jajeczna
> 5-6 os.
> 15 min
łatwe
tanie
Bardzo lubię wszelkiego rodzaju pasty jajeczne, ale ta jest moją ulubioną.

Składniki

  • 5 jajek ugotowanych na twardo
  • ćwierć papryki czerwonej
  • 1 większy ogórek konserwowy
  • 3-4 plasterki gotowanej szynki
  • szczypiorek
  • majonez
  • sól i pieprz do smaku

Przygotowanie

  1. Jajka miksujemy blenderem na gładką masę. Resztę składników kroimy w malutką kosteczkę i mieszamy z jajkami. Dodajemy majonez i przyprawy do smaku, mieszamy i wstawiamy do lodówki na 2-3 godziny.

Komentarze do przepisu (2)

Maudie 05 maja 2014
U nas zawsze różnego rodzaju pasty się sprawdzają.Robię podobną do Twojej,pychota:)
Konto usunięte 05 maja 2014
pyszności,uwielbia wszelkiego rodzaju pasty:)
Składniki
  • 5 jajek ugotowanych na twardo
  • ćwierć papryki czerwonej
  • 1 większy ogórek konserwowy
  • 3-4 plasterki gotowanej szynki
  • szczypiorek
  • majonez
  • sól i pieprz do smaku
Składniki