Pasta jajeczna

Pasta jajeczna
> 3-4 os.
> 30 min
łatwe
tanie
:)

Składniki

  • 4 jajka
  • 1/2 pęczka szczypiorku
  • kilka gałązek natki pietruszki
  • 1 pełna łyżka sosu chrzanowego
  • sól ,pieprz

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy na twardo ,studzimy i obieramy. Szczypiorek i natkę siekamy. Wszystko mielimy w maszynce na średnich oczkach. Pastę dokładnie mieszamy z sosem chrzanowym. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.

Komentarze do przepisu (5)

Ewaaa 18 stycznia 2014
mmm, z chrzanikiem, mniam :))love the photo :)
Jasienka1 18 stycznia 2014
Juz od dawna przekonalam sie do pasty jajecznej. Ze sosem chrzanowym musi dobrze smakowac.
taura 18 stycznia 2014
Taka pasta na weekendowe śniadanko to super pomysł :)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • 4 jajka
  • 1/2 pęczka szczypiorku
  • kilka gałązek natki pietruszki
  • 1 pełna łyżka sosu chrzanowego
  • sól ,pieprz
Składniki