Pasta holenderska

Pasta holenderska
> 3-4 os.
> 30 min
łatwe
tanie
avatar Autor: CookWithMe
Pasta pełna różnych smaków, które w połączeniu smakują wyśmienicie!

Składniki

Przygotowanie

  1. Na początku myjemy jaja, jabłko oraz cebulę. Po umyciu jaja gotujemy na twardo, a jabłko strużemy i kroimy w drobną kostkę wraz z cebulą. Gdy jaja ostygną również kroimy je w drobną kostkę lub trzemy na grubych oczkach tarki.

    Na koniec dodajemy majonez oraz ketchup, doprawiamy solą i pieprzem do smaku i wszystko mieszamy.

    Sałatę dajemy na spód kanapek, następnie nakładamy naszą pastę, którą opcjonalnie możemy posypać szczypiorkiem.

    Smacznego!

Komentarze do przepisu (11)

danielek 06 marca 2019
Tuńczyk + jabłko.Nie wpadłem na to :)
slodkisentyment 06 marca 2019
Brzmi dobrze, a połączenie tuńczyka z jabłkiem - interesujące :):):)
ErJot 06 marca 2019
Lubię pasty tuńczykowe ale z jabłkiem jeszcze nie robiłam.
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki