Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Parówkowe gąsieniczki to coś na urozmaicenie śniadań naszych pociech małych i dużych.
...ale pyszny.
Odsłon: 598
Polecam.
Odsłon: 556
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 53
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 50
...ale pyszny.
Odsłon: 598
Polecam.
Odsłon: 556
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 53
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 50
Składniki
Parówki obieramy z foli, a makaron łamiemy na pół.
Połówkami makaronu przebijamy parówki na mniej więcej środku wzdłuż całej parówki.
Makaron przeciągamy tak aby po obu stronach wystawały równe końce.
Parówki z makaronem wrzucamy na wrzącą osoloną wodę i gotujemy na wolnym ogniu około 10-15 minut.
Ugotowane gąsieniczki wykładamy na talerz i polewamy keczupem. Smacznego !!!