Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, proste śniadanie dla całej rodziny. Alternatywa dla zwykłych parówek z wody.
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 193
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 279
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 193
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 279
Składniki
Parówki lub kiełbaski przeciąć nożem wzdłuż ale nie do końca. Mają powstać kieszonki. Żeby się nie zamykały przebić wykałaczką na środku. Podsmażyć na patelni na łyżce masła, po chwili do każdej parówki wbić jajko. Smażyć na wolnym ogniu przez kilka minut, do ścięcia jajek. Przyprawić solą i pieprzem lub innymi przyprawami. Z wierzchu posypać startym serem. Gotowe danie można podawać z sałatką lub ulubionymi dodatkami. Smacznego!