Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste i pyszne śniadanie. Polecam !!!
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 27
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 212
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 212
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 27
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 212
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 212
Składniki
Parówki umyć, ponacinać lekko nożem
Ser żółty i pieczarki zetrzeć na tarce ( duże oczka)
parówki włożyć do naczynia żaroodpornego wcześniej polanego oliwą lub olejem
rozgrzać piekarnik do 180 stopni i wstawić parówki, piec ok. 15 minut.
wyjąć parówki z piekarnika i posypać startymi pieczarkami i żółtym serem doprawić i wstawić do pieca. piec tak długo aż ser ółty się zacznie rumienić.
Wyjąć parówki z pieca i podawać gorące z majonezem lub ketchupem. Smacznego !!!!!!!!!!!!