Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu ciepła kanapka. Robi się błyskawicznie i dobrze smakuje. Polecam.
Odsłon: 5125
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 170
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 303
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 166
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 467
Po prostu ciepła kanapka. Robi się błyskawicznie i dobrze smakuje. Polecam.
Odsłon: 5125
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 170
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 303
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 166
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 467
Składniki
Rozpuścić drożdże w 150 ml ciepłej wody, dodać po 1 łyżeczce. sól i cukier, 1 łyżka. olej roślinny, 5 łyżek. mąkę, wymieszaj, aż będzie gładka. Przykryj folią spożywczą i pozostaw na 25 minut. Następnie do ciasta dodać 1 żółtko, pozostałą mąkę i zagnieść ciasto. Uformuj pączki, połóż na blasze do pieczenia. Nasmaruj pączki żółtkiem i wyślij do nagrzanego piekarnika do 220 stopni na 30 minut. Gotowe pączki posmaruj mieszanką czosnku, kopru i oleju słonecznikowego. Cieszyć się!