Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie pączki robiła nam moja babcia na wigilię, mój wkład polega na dodaniu serka mascarpone. Pyszne.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 98
Polecam.
Odsłon: 716
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 77
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 98
Polecam.
Odsłon: 716
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 77
Składniki
Mąkę mieszamy z proszkiem. Do serka dodajemy rozkłócone jajko z odrobiną cukru , mąkę z proszkiem , sok z cytryny i cukier waniliowy. Za pomocą dwóch łyżek nakładamy masę na rozgrzany olej. Smażymy z obu stron. Po usmażeniu wykładamy na ręcznik papierowy. Każdy pączek kroimy na pół i nakładamy dżem pomarańczowy ( dżem koniecznie ze skórką).