Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na zdrowe, letnie i delikatnie truskawkowe urozmaicenie owsianki. W sam raz na dobry początek dnia :)
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 57
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6790
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 146
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 57
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6790
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 146
Składniki
Płatki owsiane zalewamy 250 ml ciepłej wody i odstawiamy do napęcznienia*. * najlepiej zrobić to wieczorem, wtedy rano zaoszczędzimy czas, a płatki odpowiednio zmiękną. Następnie do garnka przekładamy namoczone płatki, dolewamy mleka, dodajemy mus truskawkowy powstały ze zmiksowanych truskawek i zagotowujemy wszystko, przez cały czas mieszając. Na koniec całość dosładzamy do smaku. Życzę smacznego! :)
Życzę smacznego! :)