Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna owsianka w pięknym zielonym kolorze. Czereśnie można zastąpić innymi ulubionymi owocami.
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 28
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 212
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 233
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 28
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 212
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 233
Składniki
Szklankę mleka przelać do garnka i zagotować, dodać płatki i gotować do momentu aż płatki będą miękkie i wchłoną mleko.
Pół szklanki mleka przelać do wysokiego naczynia, dodać obranego banana i szpinak. Całość rozdrobnić blenderem i przelać do gotujących się płatków.
Chwilę razem gotować i przelać do miseczek. Podawać z połówkami czereśni i posypać płatkami migdałowymi.