Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój dzisiejszy omlet trochę na bogato. Przygotowany na pożywne syte śniadanie. Przepis prosty a omlet bardzo smaczny. Polecam
patelnia, łyżka, widelec, miska, nóż, tarka,
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1417
Polecam.
Odsłon: 221
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 28
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 246
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7986
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1417
Polecam.
Odsłon: 221
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 28
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 246
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7986
Składniki
Masło rozgrzać, dodać szpinak podsmażyć. Na usmażony szpinak ułożyć pokrojone na połówki pomidorki koktajlowe, delikatnie oprószyć solą. Jajka roztrzepać z dodatkiem mleka, soli i pieprzu , wylać na szpinak i po lekkim ścięciu ułożyć plasterki kiełbasy. Całość posypać startą mozzarellą. Smaży pod przykryciem aż omlet się całkowicie zetnie. Gotowy omlet zsunąć na talerz i polać ketchupem - opcjonalnie. Smacznego.
Przygotowanie omletu.
Omlet gotowy do podania.