Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 65
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3314
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 65
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3314
Składniki
Jajka ubić - najlepszy efekt to ubicie jajek elektryczną trzepaczką. Powstaje puszysta masa. Dodać rozmrożony lub świeży rozdrobniony szpinak. Ponownie wszystko wymieszać. Wrzucić drobno pokrojony czosnek. Doprawić solą i pieprzem i ponownie wymieszać.
Ciasto przełożyć na rozgrzaną patelnię. Smażymy na małym ogniu. z jednej i drugiej strony. Omlet jest gotowy po około 10 minutach.