Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Omlet ze smażonym jabłkiem
Polecam.
Odsłon: 166
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 115
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 74
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 45
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 59
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 90
Polecam.
Odsłon: 166
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 115
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 74
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 45
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 59
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 90
Składniki
Oddzielić żółtka od białek. Białka ubić na sztywną pianę. Żółtka rozmieszać z mąką i mlekiem. Połączyć z pianą z białek. Na rozgrzanej patelni usmażyć omlet z obu stron. Jabłko obrać i pokroić w dużą kostkę. Wrzucić na rozgrzaną patelnie dodać 1/2 łyżeczki cynamonu i cukier waniliowy ok. 1/2 opakowania całość smażyć aż jabłka się rozpadną. Usmażone jabłko przełożyć na omlet, posypać cynamonem.