Omlet z zielonymi warzywami.

Omlet z zielonymi warzywami.
> 1-2 os.
> 15 min
łatwe
tanie
Szybkie i sycące.

Składniki

  • 2 jajka,
  • garść rukoli,
  • łodyga selera naciowego,
  • kawałek skorzonery,
  • sół, pieprz,
  • odrobina oleju do smażenia.

Przygotowanie

  1. Jajka roztrzepać widelcem.
    Dodać rozdrobnioną rukolę, seler naciowy i starty korzeń skorzonery.
    Całość wymieszać.

  2. Wylać na rozgrzaną patelnię. Doprawić solą i pieprzem.Zrumienić z jednej i drugiej strony.
    Można posypać startym serem.

Składniki
  • 2 jajka,
  • garść rukoli,
  • łodyga selera naciowego,
  • kawałek skorzonery,
  • sół, pieprz,
  • odrobina oleju do smażenia.
Składniki