Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie kolorowe śniadanie:)
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 133
Polecam.
Odsłon: 768
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 108
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 133
Polecam.
Odsłon: 768
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 108
Składniki
Na maśle podsmażamy cebulkę. Roztrzepane wcześniej jajka wylewamy na patelnię. Najlepiej, żeby była możliwie duża, by jajka się rozlały i nie tworzyły zbyt grubej warstwy. Kiedy będą na pół ścięte, kładziemy na wierzch plastry pomidora. Gdy jajka będą już ścięte, wykładamy na talerz (tak jak naleśnika) i posypujemy szczypiorkiem:)