Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 239
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 21
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13210
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 239
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 21
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13210
Składniki
Kaszę jaglaną ugotowaną i ostudzoną blendujemy na papkę. Jajka rozczepujemy dodajemy do naszej kaszy, dodajemy pokrojoną szynkę i cebulę (szczypiorek)w kostkę oraz sól i pieprz do smaku. Masło rozpuszczamy na patelni wylewamy omleta( mi wyszły 2 omlety) i smażymy na małym ogniu z obu stron na rumiany kolor. Do ciasta omletowego możemy dodać jeszcze paprykę konserwową ogórka konserwowego lub kiszonego, albo inne nasze ulubione składniki