Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie słodkie śniadanko proponuję, omlet z owocami.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 216
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 757
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1804
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 277
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 216
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 757
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1804
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 277
Składniki
Z białek ubijamy pianę. Żółtka mieszamy z mąką, cukrem waniliowym i proszkiem do pieczenia.Ubitą pianę dodajemy do wymieszanych składników z żółtkami, mieszamy wszystko. Smażymy omlety na patelni. Usmażone omlety smarujemy dżemem i układamy pokrojone w kostkę ulubione owoce. Podajemy z kawą lub kakao. Smacznego!!!