Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycący omlet, który może być zarówno na śniadanie, deser jak i kolację.
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 160
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 151
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 160
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 151
Składniki
Jajka roztrzepujemy, dodajemy mąkę, kakao i dokładnie mieszamy. Na koniec wrzucamy pół garści borówek.
Masę wylewamy na patelnie z rozgrzanym tłuszczem i smażymy pod przykryciem z obu stron.
Na koniec smarujemy omlet twarogiem rozrobionym delikatnie z wodą i nakładamy resztę borówek (możecie twaróg zmiksować na mus z borówkami)