Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna przekąska,idealna do śniadania,kolacji,kiełbasy
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 27
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 212
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 211
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 27
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 212
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 211
Składniki
myjemy ogórki,koper,korzeń chrzanu
obieramy czosnek i korzeń chrzanu następnie kroimy
bierzemy duży naczynie lub słoik i na jego dno kładziemy : liść chrzanu liść winogrona koper 2 ząbki czosnku i kawałek korzenia chrzanu
kładziemy warstwę ogórków i koper 2 ząbki czosnku i kawałek korzenia chrzanu i tak dalej do końca słoja
szykujemy mieszankę soli i ZIMNEJ wody następnie zalewamy
zostawiamy słoik lub naczynie otwarte na godzinę a po godzinie zamykamy.
kisimy 3 dni i zajadamy się pysznymi ogórami