Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z takim farszem dzieci na pewno je polubią.
Dzisiejsze rolady przygotowane z szynki wieprzowej, z wędzonym boczkiem, kieł...
Odsłon: 2258
Kluski śląskie przeważnie robię z dziurką, a to dla tego aby6 w dziurce zatrz...
Odsłon: 243
Dzisiejsze rolady przygotowane z szynki wieprzowej, z wędzonym boczkiem, kieł...
Odsłon: 2258
Kluski śląskie przeważnie robię z dziurką, a to dla tego aby6 w dziurce zatrz...
Odsłon: 243
Składniki
Wykonanie: Galaretkę zalać 1 szklanka gorącej wody, wymieszać i odstawić do stężenia. Wszystkie składniki na naleśniki zmiksować i odstawić na chwilę. Twaróg wymieszać z cukrem trzcinowym, cukrem waniliowym, jogurtem. Z przygotowanego ciasta naleśnikowego smażyć cienkie naleśniki i smarować lekko tężejącą galaretką, następnie przygotowanym serem i zawijać w ruloniki, oprószyć cukrem pudrem i podawać.