na kanapki

na kanapki
> 3-4 os.
> 15 min
średnie
przystępne
bardzo dobra a la pasta na kanapki, bulki i rogaliki

Składniki

  • serek topiony 100g, 3 sztuki
  • szczypior, 1/2 pęczka
  • świeża papryka czerwona i żólta, po kawalku w/g uznania
  • Ogórek kiszony, 1 szt
  • pomidor obrany, 1 szt
  • jaja na twardo, 2 szt
  • szynka w plastrach, ok. 7 szt
  • grzybki i og orki marynowane pokrojone, trochę
  • sól i pieprz, do smaku

Przygotowanie

  1. serki rozgnieść widelcem na miazgę, wkroić szczypiorek, szynkę , jaja , papryki, ogórek kiszony, konserwowe ogórki i grzybki, pomidor- w kawaleczkach następnie dosolić i popieprzyć do smaku.

Komentarze do przepisu (2)

rosse 12 listopada 2010
Coś nowego i ciekawego.Spróbuję tą pastę i napiszę jak smakowało:)
zygix 28 stycznia 2012
I jak smakowało?
Składniki
  • serek topiony 100g, 3 sztuki
  • szczypior, 1/2 pęczka
  • świeża papryka czerwona i żólta, po kawalku w/g uznania
  • Ogórek kiszony, 1 szt
  • pomidor obrany, 1 szt
  • jaja na twardo, 2 szt
  • szynka w plastrach, ok. 7 szt
  • grzybki i og orki marynowane pokrojone, trochę
  • sól i pieprz, do smaku
Składniki