Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny sposób urozmaicenia nudnego smaku masła.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 89
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2085
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 285
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 89
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2085
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 285
Składniki
Masło wstawić na 10 sekund do mikrofali, aby było dość miękkie. Cebulę pokroić w bardzo drobną kostkę, wręcz papkę. Szczypiorek pokroić w drobne kawałki. Czosnek zgnieść i wymieszać z cebulą. Wszystko dodać do masła, dopiawic połową łyżeczki soli i odrobiną pieprzu i dokładnie wymieszać. Wstawić do lodówki na 10 min. Idealne do tostów.