Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie na śniadanie lub kolację wykonane z ostrych papryczek, cebuli, pomidorków koktajlowych i plasterków hiszpańskiej kiełbasy chorizo.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 158
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 158
Składniki
Pokrojone w plasterki chorizo, papryczki jalapeno, w pół plastry cebulę, połówki pomidorków smażymy na gorącym tłuszczu do momentu zmiękczenia się składników. Doprawiamy solą i pieprzem ziołowym do smaku. Dodajemy wcześniej ugotowany makaron nitki i smażymy kilkakrotnie mieszając przez około 5 minut. Tak usmażony z warzywami makaron podajemy na gorąco. Smacznego !!!