Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dowód na to, że kuskus jest pyszny nie tylko w daniach wytrawnych, ale można go również podać na słodko zamiast płatków owsianych:) Szczerze polecam, zdrowe i smaczne śniadanko:)
Polecam.
Odsłon: 143
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 792
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 37
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 9
Polecam.
Odsłon: 143
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 792
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 37
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 9
Składniki
Kaszę i rodzynki zalewamy gorącym mlekiem. Przykrywamy i zostawiamy na 5 minut do zaparzenia. W tym czasie jabłko myjemy i ścieramy na tarce o grubych oczkach wraz ze skórką. Orzeszki rozdrabniamy. Jabłko dodajemy do zaparzonej kaszy, mieszamy. Przekładamy do miseczki, górę obsypujemy orzeszkami. Smacznego:)