Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na kolację lub śniadanie pyszne chrupiące plastry kiełbasy zrumienione z dodatkiem pieczarek i groszku,na chrupiącej grzance.Delicje:)
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 25
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 84
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 280
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 108
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 25
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 84
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 280
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 108
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę i zrumienić na maśle.Dodać drobno pokrojone pieczarki i na większym ogniu wszystko podsmażyć.Pod koniec wrzucić groszek i zasmażyć 7-10min.Doprawić do smaku. Ponieważ zostało mi sporo farszu zrobiłam zupę,przepis dodam:) Na patelni podsmażyć plasterki kiełbasy( krakowska,szynkowa) Ja złożyłam po trzy plasterki gdyż były bardzo cieńkie,ale jeśli kupicie w całości to samemu lepiej pokroić troszkę grubsze plastry.
Na podsmażone kiełbasiane krążki nałożyć farsz i przykryć serem żółtym. Dać do nagrzanego piekarnika 190st. W wolne miejsca dać kromki bułki i zapiec wraz z kiełbasą.
Na chrupiące kromki kłaść po dwa lub trzy plastry krążków.
Smacznego życzę!