Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadaje się na śniadania i kolacje...... Po pasteryzacji zabieram go zawsze na wczasy.
Pyszna i szybka dwukolorowa babka którą przygotowujesz w pięć minut, idealna...
Odsłon: 22725
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 128
Polecam.
Odsłon: 5077
Pyszna i szybka dwukolorowa babka którą przygotowujesz w pięć minut, idealna...
Odsłon: 22725
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 128
Polecam.
Odsłon: 5077
Składniki
Boczek pokroić na małe kawałeczki. Zalać wodą. Dodać vegetę, pieprz, ziele angielskie, liść laurowy.,magę. Gotować na małym ogniu aż zmięknie. W połowie gotowania dodać pokrojony czosnek (można przecisnąć). Jak wszystko zmięknie wyciągnąć ziele i liść laurowy. Ugnieść ubijaczką do ziemniaków i przekładać do słoików. Smacznego.