Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszne kolorowe kanapeczki na pożywne śniadanko.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 95
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 95
Składniki
Awokado przetnij na pół, usuń pestkę i wyjmij miąższ za pomocą łyżeczki, następnie rozdrobnij widelcem. Skrop sokiem z cytryny i posyp solą i pieprzem. Ułóż na kromeczki.
Na patelni rozgrzej masło , wbij jajka, posyp solą i usmaż do ulubionej konsystencji. Połóż na awokado. Pomidorki przekrój na pół ułóż na jajecznicy, całość posyp solą francuską.