Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka zabawna kolacja dla milusińskich :)
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 234
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 528
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 234
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 528
Składniki
Dzielimy klopsa na dwie połówki, odwracamy je przecięciem do góry, układamy je obok siebie. Oliwkę kroimy na połowę i układamy je na połówki klopsa robiąc z nich oczy. Pomidorka układamy na dole pod zrobionymi oczami. Pod pomidorkiem kładziemy kromkę chleba razowego robiąc na niej uśmiech z ketchupu. Na talerzyku musi wyjść głowa takiego Felusia :)
Smacznego :)