Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, cytrusowo-melonowy szejk. W sam raz na dietetyczne śniadanie. Koktajl wymaga użycia blendera, ja używam butelkowego firmy Breville.
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4826
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 951
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 235
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4826
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 951
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 235
Składniki
Do blendera wlewamy sok z mango, wyciskamy sok z połowy limonki. Połówkę melona oczyszczamy z pestek, rozdrabniamy lub wydłubujemy miąższ gałkownicą do lodów, dorzucamy do blendera. Na koniec dodajemy rozdrobnioną połówkę banana.
Blendujemy, przelewamy do ozdobnej szklanki. Gotowe!