Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj coś specjalnie dla miłośników fast food`ów. Zapraszam na burgera w prawdziwie domowym wydaniu. Zwykła pszenna bułka, mnóstwo warzyw, a zamiast mięsa wołowego tradycyjny polski kotlet, który został nam z obiadu. Jest to idealna propozycja na śniadanko, bo przynajmniej zdążymy go spalić w ciągu dnia. :)
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 804
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 137
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 107
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1035
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 804
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 137
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 107
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1035
Składniki
Bułkę pszenną przekroić na dwie części, posmarować ketchupem i majonezem. Na jednej połówce bułki ułożyć warstwowo wszystkie składniki (kolejność dowolna), przykryć drugą połówką bułki. Zapiekać w rozgrzanym do 150 stopni piekarniku przez ok. 5-7 min.
Smacznego :)