Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śniadanie wcale nie musi być nudne ;) proponuję bajecznie proste w wykonaniu jajko zapiekane w bułce
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 37
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 363
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 37
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 363
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Składniki
Z bułek wydrążyć wnętrze i wysmarować dno ketchupem.
Ser żółty zetrzeć na tarce o drobnych oczkach i włożyć w bułki. Ułożyć po plasterku szynki. Dodać papryką pokrojoną w kostkę i czerwoną cebulą pokrojoną w piórka. Na każdą bułkę wylać po jednym jajku.
Udekorować połówkami pomidorków koktajlowych. Wierzch posypać szczypiorkiem oraz solą i pieprzem. Zapiekać w piekarniku w 180 stopniach do ścięcia jajek.