Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo ciekawy sposób na śniadanie.
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 69
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 74
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 69
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 74
Składniki
Zapraszam do zobaczenia krótkiego filmu, w którym pokazuję jak przygotować takie śniadanie.
Bułki przekrajamy w 4/5 wysokości. Środek wydrążamy. Na dnia układamy wędzonego łososia i wrzucamy odrobinę posiekanego szczypiorku. Wlewamy jajko (warto się postarać, aby żółtko zostało całe. Doprawiamy solą i pieprzem. Górę smarujemy oliwą z oliwek i posypujemy ziołami prowansalskimi. Zapiekamy przez 15 minut w 180C. Po wyjęciu podajemy ciepłe posypane posiekanym szczypiorkiem. Życzę smaczego!