Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj proponuję radosną twórczość, nadziewanie jaj może być wspaniałą zabawą dla całej rodziny. Zatrudnijmy dzieci i bawmy się.
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 481
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1300
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 59
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 350
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 481
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1300
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 59
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 350
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Jedno rozdrobnić, dodać posiekaną rzodkiewkę i szczypiorek, przyprawić papryką słodką i ostrą. Można dodać sproszkowane jagody acai, ale należy pamiętać że mocno zmieniają kolor potrawy na szaro-fioletowo. Całość mieszamy z majonezem, doprawiamy solą i pieprzem. Resztę jaj przekroić na pół, delikatnie nacisnąć wyjąć połówki żółtek, białka można lekko wydrążyć. Białka nadziać farszem, przykryć polówkami żółtek i oddać dzieciom do dekorowania.