Jajka z łososiem i rzeżuchą

Jajka z łososiem i rzeżuchą
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
tanie
Na świątecznym stole nie może zabraknąć jajek. Podawane są na różne sposoby, mnie najbardziej smakują faszerowane. Stąd moja propozycja na bardzo smaczne jajeczka z dzisiejszego świątecznego śniadania:-) Wesołych Świąt :-)

Składniki

  • 3 jajka ugotowane na twardo
  • 2-3 plastry łososia wędzonego
  • trochę świeżej rzeżuchy
  • 2 łyżki twarożku z chrzanem
  • 1 łyżeczka majonezu
  • sól i pieprz do smaku

Przygotowanie

  1. Jajka przekroić na pół i wyjąć żółtka. W misce rozgnieść żółtka, dodać serek, majonez, rzeżuchę i drobno posiekanego łososia. Doprawić solą i pieprzem. Łyżkami nakładać farsz na jajka. Gotowe :-)

    SMACZNEGO!!!

Komentarze do przepisu (1)

KulinarnaChwila 06 kwietnia
Super przepis:)
Składniki
  • 3 jajka ugotowane na twardo
  • 2-3 plastry łososia wędzonego
  • trochę świeżej rzeżuchy
  • 2 łyżki twarożku z chrzanem
  • 1 łyżeczka majonezu
  • sól i pieprz do smaku
Składniki