Jajka z łososiem

Jajka z łososiem
> 3-4 os.
> 30 min
łatwe
przystępne
avatar Autor: ElMar
jak przygotować jajka z łososiem.

Składniki

  • 9 jajek
  • 2 łyżki majonezu
  • 100g łososia
  • 8 ogórków koktajlowych
  • 8 oliwek
  • sól

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo, wystudzić i obrać. Przekroić wzdłuż i delikatnie wydrążyć żółtka. Jedno jajko zostawić i rozgnieść widelcem z żółtkami dodać majonez, sól i dokładnie wymieszać. Tak powstałą masą faszerować jajka. Łososia wędzonego pokroić w plasterki, zrolować i układać na jajkach udekorować ogórkami i oliwkam

Komentarze do przepisu (2)

fafiatko 14 kwietnia 2019
Pyszne! uwielbiam takie polaczenia!
pelen_brzuszek 14 kwietnia 2019
cudne te jajeczka :)
Składniki
  • 9 jajek
  • 2 łyżki majonezu
  • 100g łososia
  • 8 ogórków koktajlowych
  • 8 oliwek
  • sól
Składniki