Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, syte i smaczne śniadanie. Najlepiej wchodzi na ciepło xD
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 29
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 52
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 670
Szybka i smaczna
Odsłon: 11220
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 256
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 29
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 52
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 670
Szybka i smaczna
Odsłon: 11220
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 256
Składniki
Cebulę, paprykę i czosnek kroimy w kostkę. Roztapiamy na patelni masło i wsypujemy pokrojone warzywa, solimy i smażymy około 3 minut. Przesypujemy jednakowe porcje do czterech żaroodpornych miseczek (kokilek). Bułki kroimy w kostkę i robimy grzanki. Lekko podrumienione dodajemy do misek. Z wierzchu posypujemy mozzarellą. Do każdej kokilki wybijamy delikatnie jajko, tak , żeby żółtka nie rozlać. Solimy i dodajemy szczyptę oregano. Wkładamy do piekarnika i zapiekamy około 10 – 12 minut w temperaturze 180 stopni.