Jajka faszerowane chrzanem

Przepis dnia 2012-04-06
Jajka faszerowane chrzanem
> 1-2 os.
> 15 min
średnie
przystępne
avatar Autor: taura
Czasem warto zamienić poranną jajecznicę na coś innego.

Składniki

Przygotowanie

  1. Jajka ugotowane na twardo przekroiłam na pół, delikatnie wyjęłam do miseczki żółtka. Do żółtek dodałam 2 łyżeczki chrzanu i łyżeczkę majonezu. Dokładnie wymieszałam i nakładałam w białka. Szczypiorek do dekoracji i smaku :)

Komentarze do przepisu (6)

Kurka_domowa 14 października 2011
Rewelacyjnie wyglądają :) Zaliczę plusa u syna jak mu takie na śniadanie przygotuję ;)
Klaudia28 14 października 2011
Ja dodaję rzodkiewkę pokrojoną w kosteczkę i majonez... Równie pyszne jak Twoje :):)
Konto usunięte 17 października 2011
pyszniutkie !!!!!!!!
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki