Jajka faszerowane

Jajka faszerowane
> 1-2 os.
> 30 min
łatwe
tanie
avatar Autor: asia67
lekkie danie na upalne dni

Składniki

  • jajka 3 szt
  • szczypiorek
  • rzodkiewka
  • wędlina 1 plaster
  • ser żółty 1 plaster
  • majonez
  • sól, pieprz

Przygotowanie

  1. 1. jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać, przekroić na pło,
    2. z jajek wyjąć żółtka, rozgnieść widelcem, dodać pokrojone drobniutko wędlinę, ser, rzodkiewkę i szczypiorek, dodać majonez, doprawić sola i pieprzem,
    3. nakładać farsz do białek,



    smacznego

Komentarze do przepisu (2)

grazka950 01 czerwca 2017
super podane,a chleb też sama upiekłaś?
asia67 02 czerwca 2017
dzięki, chlebek faktycznie upieczony przeze mnie, przepis wcześniej zamieszczałam :)
Składniki
  • jajka 3 szt
  • szczypiorek
  • rzodkiewka
  • wędlina 1 plaster
  • ser żółty 1 plaster
  • majonez
  • sól, pieprz
Składniki