Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka i szpinak. Cóż może być lepszego?
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 171
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 47
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 171
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 47
Składniki
Na patelni rozgrzać olej, dodać szpinak oraz około 1/3 łyżeczki soli i dusić, od czasu do czasu mieszając, aż szpinak odparuje wodę i zmniejszy swoją objętość.
Dodać jajka i mieszając smażyć do ścięcia.
Doprawić pieprzem do smaku.
Podawać od razu po przygotowaniu.